Filenin Efeleri kupayı Gümüş’e getirdi

Play-off yükselme maçlarını namağlup tamamlayarak Şampiyon olan Menteşe Voleybol Erkek Takımı, Şampiyonluk Kupasını Başkan Gümüş’e getirdiler. Şampiyon takımı tebrik eden Başkan Gümüş, ‘Bize bu mutluluğu yaşattığınız...

Filenin Efeleri kupayı Gümüş’e getirdi

Play-off yükselme maçlarını namağlup tamamlayarak Şampiyon olan Menteşe Voleybol Erkek Takımı, Şampiyonluk Kupasını Başkan Gümüş’e getirdiler. Şampiyon takımı tebrik eden Başkan Gümüş, ‘Bize bu mutluluğu yaşattığınız için, sizleri tebrik ediyorum.’ dedi.

Menteşe Belediyespor olarak profesyonel ligde mücadele etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız diyen Başkan Gümüş, “Sporcularımızı, Antrenörümüzü kısacası bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok önemli bir başarıya imza attık. Menteşe Belediyespor’un artık şampiyon bir takımı var. Tabi bu durumda işimiz ve sorumluluğumuz daha da arttı. Bundan sonra bölgesel ligde ki başarımızı profesyonel ligde de devam ettirmek istiyorsak, altyapımıza daha çok önem vereceğiz. Bunu da hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz daha üst liglere çıkmak ve başarılarımıza yenilerini eklemek. Sizlere inanıyorum.” dedi.

Ziyarette desteklerinden dolayı Başkan Gümüş’e teşekkür eden Antrenör Sabri İnce, ‘Sizlerin desteği ile ligi şampiyon tamamladık. Bize olan güveninizden dolayı takım olarak teşekkür ediyorum.’ dedi.

Filenin Efeleri daha sonra şampiyonluk kupasını Başkan Gümüş ile birlikte paylaştı.

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.