Fethiyespor’un rakibi Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tura kadar çıkan Fethiyespor, çekilen kura’da Fenerbahçe ile eşleşti. Tek maç usulüyle yapılacak olan karşılaşma Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacakFethiyespor Başkan yardımcısı...

Fethiyespor’un rakibi Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tura kadar çıkan Fethiyespor, çekilen kura’da Fenerbahçe ile eşleşti. Tek maç usulüyle yapılacak olan karşılaşma Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak

Fethiyespor Başkan yardımcısı İsmail Türk, yaptığı açıklamada; "Kupada Fethiyespor’a Fenerbahçe’nin çıkması sevindirici ama bu takımla oynamak Fethiye için ayrı prestij ama biz ligin dibine vurmuşuz. Fenerbahçe süper ligde 9 puanla önde giden bir takım. Biz yine elimizden geleni yapacağız. Rakip mutlaka yedek kadroyla çıkacaktır. Ama Fenerbahçe’nin adı çok büyük. Futbolcularımız daha fazla mücadele verip özgüvenle kendilerini ıspat etmeye çalışırlarsa neden Pendik gibi bir sonuç almayalım. Sahada verilecek mücadele ne olursa olsun skor konusunda insanın gönlünden geçenle hayatın gerçeği arasında büyük uçurum var. Keşke bu maç Fethiye’de oynansaydı. Fethiye’deki ve bölgedeki sporseverler güzel bir maç izlerdi. Ama olmadı biz en iyi şekilde hazırlanıp Fenerbahçe’ye karşı güzel bir mücadele göstereceğiz” dedi. 

Fethiyespor Denizli Kızılcabölük ve İstanbul Bayrampaşa takımlarını eleyerek 4. tura çıkmıştı. Seri başı olan 16 takım ile diğer 16 takımın eşleştiği 4. tur müsabakaları 3-4 ve 5 Aralık tarihinde, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kura çekimi Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekim törenine TFF yetkililerinin yanı sıra, 4. turda mücadele edecek takımların temsilcileri de yer aldı. Bu turda, 3. Tur'dan yükselen 27 takım ile Avrupa Kupaları'nda ülkemizi temsil eden 5 takımla birlikte toplam 32 takım mücadele edecek. Seri başı olan 16 takım ile diğer 16 takımın eşleşeceği 4. Tur'da müsabakalar 3, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.