Fethiyespor’da hedef 3 puan…

Pazar günü deplasmanda İ.Güngörenspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da çalışmalar bugün yapılan çift kale maçla devam etti. Karaçulha sahasında yapılan idmanda oyuncuların yüksek temposu idmanı izleyenlerin ve teknik...

Fethiyespor’da hedef 3 puan…

Pazar günü deplasmanda İ.Güngörenspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da çalışmalar bugün yapılan çift kale maçla devam etti. Karaçulha sahasında yapılan idmanda oyuncuların yüksek temposu idmanı izleyenlerin ve teknik kadronun beğenisini kazanırken, çift kale idmanı izlemeye gelen taraftarlar oyunculara baklava ve meyve ikram ettiler.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 16.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. İlk yarının bitimine 2 hafta kala deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da çalışmalar devam ederken ayak parmağında kırık olan Ekrem Sarıçam hafta başından bu yana idmanlara katılmıyor.

Ekrem Sarıçam dışında sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Fethiyespor Cumartesi günü sabah uçağı ile İstanbul’a gidecek. Son 3 maçını kazanan ve geçen haftayı maç yapmadan Bay takım olarak geçiren Fethiyespor’da hedef deplasmandan 3 puanla dönmek.

İstanbul deplasmanından 3 puanla dönmeyi istediklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz “Yönetim, futbolcular ve teknik kadro olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız da bize destek olarak güvendiklerini ortaya koyuyorlar. Amacımız galibiyet serisini sürdürmek ve bize güvenenlerin verdiği desteğe kayık olmak” dedi.

16 Aralık Pazar günü İstanbul Mimar Yahya Baş Stadında İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor ilk yarının son maçında ise 23 Aralık Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Bozüyükspor’u ağırlayacak.

Geride kalan 14 maçlık periyotta 21 puan toplayan Fethiyespor 7.sırada yer alıyor. Liderle 5, ikinci ve üçüncü sıradaki takımlarla arasında 3 puanlık fark bulunan Fethiyespor’un bu haftaki rakibi İstanbul Güngörenspor ise 15 maçta 18 puan topladı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.