Fethiyespor Yönetimi’nden, Vali Çiçek’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Okan Uysal, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini...

Fethiyespor Yönetimi’nden, Vali Çiçek’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Okan Uysal, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Çiçek: “bölgemizdeki gençlerin spora yönlendirilmesinde kulüplerin önemli bir yeri vardır. Bu konuda da Fethiyespor üzerine düşeni yapmaktadır. Fethiyespor’un iyi bir yere gelmesi için emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Önemli olan zorlukları aşıp hedefe ulaşmaktır. Spor, insanlar arasında dayanışma ve birlik oluşturmak için iyi bir vesiledir. Yani sporun birleştirici gücü vardır.” diye konuştu.

Fethiyespor hakkında Vali Çiçek’e bilgi veren Başkan Uysal: “Sayın Valim, devraldığımız bu kutsal görevi yönetim kurulu arkadaşlarımla en iyi yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Biz topluma faydalı olmak ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sporun gücünü kullanmak istiyoruz. Hedefimiz iyi bir başarı grafiği çizmek, istikrarımızı korumak ve ilimize yakışır centilmence bir duruş sergilemektir.” dedi.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Uysal, Vali Çiçek’e Fethiyespor atkısı hediye etti.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.