Fethiyespor, Denizli’ye kilitlendi

Fethiyespor 13 Nisan Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Tekden Denizlispor maçına kilitlendi. Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Maçı İstanbul bölgesi FIFA hakemi Hüseyin Göçek...

Fethiyespor, Denizli’ye kilitlendi

Fethiyespor 13 Nisan Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Tekden Denizlispor maçına kilitlendi. Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Maçı İstanbul bölgesi FIFA hakemi Hüseyin Göçek yönetecek.

Orkun Aktaş ile Ayhan Akgöz yardımcılıklarını yapacağı maçın biletleri bu günden itibaren satışa çıktı. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Fethiyespor Denizlispor maçı hazırlıklarını bugün de Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü.

Teknik heyet ve futbolcular Perşembe günü yapılacak antrenman öncesinde, Fethiyespor'un 81. yıl kuruluş yıldönümü etkinliklerinden "Fethiyespor 81. yıl ormanı" için 1500 fidanı saat 13.30'da Değirmenbaşı Orman İşletme deposunda toprakla buluşturacak.

Tekden Denizlispor maçının bilet satışı devam etmekte olup; maç biletleri çarşı merkezindeki Fethiyespor taraftar ürünleri satış mağazası, Ovacık makası Ali Aydın Gürkurt iddia bayisi, Cafe Altı Nokta ile Köprübaşı mevkiindeki İcon Outlet mağazasından satılıyor.

Kale arkası tribün biletleri 5 TL, maraton tribün biletleri 10 TL ve betonarme tribün biletleri ise 20 TL’den temin edilecek.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.