Fethiyespor camiası yemekte buluştu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Her yıl sezon başında geleneksel olarak yapılan birlik ve beraberlik yemeğinde Başkan Saatcı...

Fethiyespor camiası yemekte buluştu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Onursal Başkanlığını yaptığı Fethiyespor camiasını düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Her yıl sezon başında geleneksel olarak yapılan birlik ve beraberlik yemeğinde Başkan Saatcı futbolcular ile tek tek ilgilendi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın her sezon öncesinde Fethiyespor camiasını bir araya getirdiği yemek bu sene de Ecesaray’da yapıldı. Lacivert-Beyaz gecede Başkan Saatcı tüm sporcular ile yakından ilgilendi. Yemeğe Fethiyespor camiası yanı sıra Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Garnizon Komutanı Faruk Akıncı, Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Askerlik Şube Başkanı Cem Öztürk ile ilçe protokolünün neredeyse tamamı katılım sağladı. Başkan Saatcı sporcularla yaptığı sohbette, “yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyor, kazasız belasız bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca yemekte, Fethiyespor yönetim kurulu eski üyeleri Nurkaya Gündoğdu, Osman Otgöz, Ramazan Kaya ve Aydoğan Yüksel’e Fethiyespor kulübü tarafından plaket verildi.

Bu haber toplam 189 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.