Fethiye’den karikatürlü gönderme

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin 10. yıl etkinliklerine karikatür sergisi de damgasını vurdu. Fethiye protokol temsilcilerinin yer aldığı karikatürlerin en dikkat çekeni Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve bir teyzeden...

Fethiye’den karikatürlü gönderme

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin 10. yıl etkinliklerine karikatür sergisi de damgasını vurdu. Fethiye protokol temsilcilerinin yer aldığı karikatürlerin en dikkat çekeni Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve bir teyzeden oluşan karikatürdü. Başkan Saatcı’nın geçtiğimiz günlerde astırdığı afişler sonrası yaşadığı mağduriyet FBKM sanatçıları tarafından karikatürize edildi.

Karikatürde yer alan yazıda Saatcı yaşlı teyzeye, “Kurban bayramınız Pirozbi Teyze” diyerek seslenirken Teyze ise, “Behçet oğlum ne dedin anlayamadım!” cevabını veriyor. Teyze’ye verdiği cevaplar sırasında elini kalbine götüren Saatcı, “Sen rahat ol Teyze. Ne demek istediğimi birileri de anlayamadı zaten!!” diyerek manidar bir cevap veriyor. Nurdan Karakaş Genç’in imzasıyla yapılan sergide aynı zamanda Fethiyespor’un Fenerbahçe’yi Ziraat Kupası’nda elediği maçla ilgili de karikatürler de yer alıyor.  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Faruk Akıncı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı’nın da değişik simalarda karikatürize eden eserler katılımcılar tarafından tam not aldı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.