Fethiye’den, Fenerbahçe’ye

Fethiyeli dört sporcu Fenerbahçe alt yapısına seçilmesiyle birlikte, sporcular ve aileleri, Fethiye Fenerbahçe Alt Yapı Okulu teknik heyetiyle birlikte Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Saatcı, “17 yıllık...

Fethiye’den, Fenerbahçe’ye

Fethiyeli dört sporcu Fenerbahçe alt yapısına seçilmesiyle birlikte, sporcular ve aileleri, Fethiye Fenerbahçe Alt Yapı Okulu teknik heyetiyle birlikte Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Saatcı, “17 yıllık tecrübemiz bizlere gösterdi ki, Belediyespor’da da gördüğümüz üzere, Fethiyeli çocuklarımıza şans verilince, başaramayacakları hiçbir şey yoktur” diye konuştu.

Fethiye Fenerbahçe Alt Yapı Okulu’nda aldıkları eğitim sonrası, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün İstanbul’da alt yapı seçmelerine katılan ve oradan da başarıyla dönen dört sporcu, başarılarını Başkan Saatcı’yla paylaştılar. Başkan Behçet Saatcı, yıllar sonra kendilerinin bu dört sporcuyla fotoğraf çekinmek için sıraya gireceklerini belirterek, “İnşallah hedeflerine ulaşacaklar. İstanbul’daki alt yapı seçmelerinden başarıyla döndüler. Bizleri ziyaret ediyorlar. Ben ailelerini ve hocalarını kutluyorum” diye konuştu. Sporcular ise ziyarette oynadıkları mevkileri ve başarılarını anlattılar. Aileler ise Başkan Saatcı’nın iyi bir Fenerbahçe ve Fethiyespor taraftarı olduğunu bildiklerini dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası minik sporcular Behçet amcalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.