FETHİYE'DE İLK KEZ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAVI YAPILACAK

Daha önceki yıllarda Muğla’da yapılan ve Fethiye çevresindeki yüzlerce kişinin bu sınavlara katılmak için 2 gün Muğla'ya sefer ettiği sınavlar ilk kez Fethiyede de yapılacak.Fethiye de 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak sınava...

FETHİYE'DE İLK KEZ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAVI YAPILACAK

Daha önceki yıllarda Muğla’da yapılan ve Fethiye çevresindeki yüzlerce kişinin bu sınavlara katılmak için 2 gün Muğla'ya sefer ettiği sınavlar ilk kez Fethiyede de yapılacak.

Fethiye de 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak sınava 2bin 810 öğrencinin katılacağı bildirildi.4 oturumda yapılacak sınavda bin 400 yetkilinin görevlendirildiği öğrenilirken Cumartesi günü sabah oturumu 15 , öğle oturumu 11,Pazar günü sabah oturumu 16, öğle oturumunun da 12 binada gerçekleştirileceği öğrenildi. Sınav komisyon Başkanı ve Fethiye işletme fakültesi dekanı Erdoğan Gavcar sınavla ilgili emniyet tedbirleri konusunda bir toplantı yaptı.Toplantıya Fethiye Garnizon komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı ve İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık da katıldılar. Fethiye işletme fakültesi dekanı Erdoğan Gavcar cumartesi ve Pazar günü Fethiyedeki lise binalarında yapılacak Açıköğretim Fakültesi Sınavlarının sabah saat 09:30’da öğleden sonra saat 14:00’de yapılacağını ,cumartesi günü 26 merkez ,Pazar günü 28 merkezde yapılacak sınavlara 2bin 810 öğrencinin katılacağını belirtti.Sınavın cezaevinde de yapılacağını belirten Dekan Erdoğan Gavcar Fethiyede ilk kez yapılacak sınavlar için Eskişehir Anadolu Üniversitesinden görevlilerin geleceğini ,öğrencilerin sınav saatinden önce sınav merkezlerinde hazır bulunmalarını cep telefonu,ve benzeri elektronik cihaz getirmemelerini vatandaşlarında sınav günlerinde sınav merkezi çevresinde gürültü yapmamalarını istedi. Öte yandan Dalaman ,Ortaca , Fethiye,Seydikemer ,Kaş ve çevre ilçelerden Fethiye de sınava giren öğrencilerin daha önceki yıllarda sınava girmek için Muğla’ya gittikleri gidiş-dönüş konaklama ve yemek ücreti olarak ekonomik kayıplar yaşadıkları sınavın Fethiye de yapılmasıyla bu kayıpların yaşanmayacağı belirtti.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.