Fethiye’de camiler temizlendi

Fethiye Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Fethiye genelindeki camilerin temizliğine başladı. Fethiye’ye yeni bağlanan 26 belde ve köyde bulunan 50 caminin genel temizliği Ramazan ayı boyunca sürecek.Belediye ekiplerinde Ramazan...

Fethiye’de camiler temizlendi

Fethiye Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla Fethiye genelindeki camilerin temizliğine başladı. Fethiye’ye yeni bağlanan 26 belde ve köyde bulunan 50 caminin genel temizliği Ramazan ayı boyunca sürecek.

Belediye ekiplerinde Ramazan ayı için yoğun mesai sürüyor. Camilerin Ramazan ayında yoğun kullanılmasından dolayı daha hijyenik olması için yapılan çalışmalar kapsamında bugün de Hisarönü camiinde temizlik yapıldı. Fethiye genelinde titiz bir çalışma yaptıklarını dile getiren Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Osman Ünsal, “Fethiye merkez mahallelerindeki camilerde Müftülük temizlik çalışması yapacak. Bizlerde Fethiye Belediyesi sınırlarına bağlanan 26 belde ve köylerdeki camilerimizin temizliğini yapacağız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Ramazan ayı boyunca temizlik çalışmalarımız cami cami sürecek” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.