Fethiye Stadyumu kapatılıyor

Daha önce ışıklandırılan ve geçe maçları oynanabilen Fethiye Şehir Stadyumu’nun tribünlerinin üstü kapatılıyor.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Şehir Stadyumu Maraton ve beton tribününün üstünün kapatılmasıyla...

Fethiye Stadyumu kapatılıyor

Daha önce ışıklandırılan ve geçe maçları oynanabilen Fethiye Şehir Stadyumu’nun tribünlerinin üstü kapatılıyor.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Şehir Stadyumu Maraton ve beton tribününün üstünün kapatılmasıyla ilgili Fethiyespor taraftarına verdiği sözü yerine getiriyor.  Fethiye Şehir Stadyumunda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, tribünün üstünü kapanmasını sağlayacak olan direklerin zemine monte edildiği görüldü.

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde KDV dâhil 530 bin TL’ye Firikçi İnşaata ihale edilen tribünlerin üzerini kapatma işlemi hızla devam ediyor. Kış aylarında vatandaşların yağışlı günlerde maçları rahatça izleyebilmelerini ve aynı zamanda Fethiyespor’a destek vermek için tezahürat yapan taraftarların seslerinin sahaya akustik olarak dağılmasını sağlayacak çalışmalar hızla sürüyor. Maraton tribününde çalışmalar başlarken, 110 metrelik alanın kapatılacağı öğrenildi. Maraton yanı sıra beton tribünde ise 59 metrelik alan kapatılacak.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.