Fethiye Otelciler Birliği'nde Uysal dönemi

Başkan değişikliğine giden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Başkan Yavuz Torunoğulları, Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Torunoğulları FETOB ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek.Fethiye’de...

Fethiye Otelciler Birliği'nde Uysal dönemi

Başkan değişikliğine giden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Başkan Yavuz Torunoğulları, Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Torunoğulları FETOB ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek.

Fethiye’de 12 yıldır FETOB Başkanı olarak görevini yürüten Yavuz Torunoğulları, geçtiğimiz günlerde iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Bülent Uysal’da boşalan yere de turizmci Mehmet Biçer getirildi. Yavuz Torunoğulları, FETOB yönetim kurulundaki görevine devam edecek.

Başkan değişikliğinin ardından gazetecilerin karşısına çıkan FETOB Başkanı Bülent Uysal, başkan yardımcısı Mehmet Biçer, TÜROFED Başkan yardımcısı ve FETOB yönetim kurulu üyesi Yavuz Torunoğulları ve FETOB yönetim kurulu üyeleri gazetecilere açıklama yaptı.

Yavuz Torunoğulları; “9 Şubat’ta yatığımız yönetim kurulu toplantısında görev değişikliğine karar verdik. Bu görev değişikliği ile başkanlık görevini Bülent Uysal’a bıraktım. Bülent Uysal’ın başkan yardımcılığından boşalan görevine yönetim kurulumuzda Mehmet Biçer’i getirdik. Görev süresi dolmadan bu değişikliğe gitmemizin nedeni bu işte yeteri kadar zaman harcadık. Yeni bir bakış açısı, anlayışın gelişmesi için hem de kendi işlerimin yoğunluğunu dikkate alarak böyle bir değerlendirmeyi kendi aramızda yaptık. Verdiğim emeği ve hizmeti dikkate alarak bundan sonra FETOB’un yönetim kurulu başkanlığından ayrılmış olmam tamamen ayrılacağım fikrini oluşturmasın. Yönetim kurulundaki görevimi genel kurula kadar devam ettireceğim. Genel kuruldan sonrada yönetim kurulu başkanı ve üyeleri kim olursa olsun Yavuz Torunoğulları olarak gereken desteği vereceğim. TUROFED’deki yönetim kurulu görevim devam ediyor. Yapılan değişiklikten son derece memnunum. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu.

FETOB’un yeni Başkanı Bülent Uysal ise; “kendi aramızda bir görev değişikliğinde bulunduk. Arkadaşlar FETOB başkanlığına beni seçtiler. 12 yıldır FETOB’un başkanlığını yapan Yavuz Başkandan sonra bu işleri yapmak kolay değil. Sayın başkan hem yurt içinde hem yurt dışında Fethiye’yi başarıyla temsil etmiş, turizmine katkıda bulunmuş bir insan. FETOB adına, turizm sektörü adına ve Fethiye turizmi adına kendisine teşekkür ediyorum. “dedi.

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.