Fethiye Kızılay’da Arıcan güven tazeledi

Türk Kızılayı Derneği Fethiye Şubesi olağan genel kurulu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapıldı. Mevcut başkan Akif Arıcan başkanlığında tek liste ile yapılan genel kurula üyelerin çoğunluğu katıldı.Kongrede...

Fethiye Kızılay’da Arıcan güven tazeledi

Türk Kızılayı Derneği Fethiye Şubesi olağan genel kurulu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapıldı. Mevcut başkan Akif Arıcan başkanlığında tek liste ile yapılan genel kurula üyelerin çoğunluğu katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığını Bünyamin Büyükdöğerlioğlu, başkan yardımcılığını Volkan Yuluk , katip üyeliği de Ezgi Kullukçu yaparken saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi.

Kongre de Başkanlık çalışmaları hakkında konuşan Şube Başkanı Akif Arıcan “Yardımseverlik ilkesi ile büyüyen Kızılay camiasının bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Derneğimiz ülkemizde ve dünyanın her yerinde yardıma ihtiyacı olanların yanındadır. Kuruluşundan bu yana hizmetlerine durmaksızın devam eden Türk Kızılay’ı, insanların acısını dindirebilmek için özverili bir şekilde çalışmıştır. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Kızılay’ın ilkelerine bağlı kalarak, çalıştığımız 3 yılı geride bıraktık” dedi.

“Türk Kızılayı evrensellik ilkesi ile yaşanan olaylara duyarsız kalmamıştır” diyen Arıcan, “Çıktığımız bu yolda bizlerden yardımını esirgemeyen hayırseverlere ve gönüllülerimize teşekkürü bir borç biliriz. Marmaris Kan Merkezi’nden gelen araçlara elimizden gelen katkıyı sağladık. Fakat yer bulmakta güçlük çekiyorduk. Uğur Mumcu Parkı’nda kan alım birimi için bir yer ayrılması, hepimize rahat bir nefes aldırmıştır. Bundan dolayı Fethiye Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Şubemiz başarılı öğrencilere elinden geldiği kadar destek vermektedir. Şube olarak bir başarı elde ettiysek, bu hepimizin başarısıdır” dedi.

Gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandıktan sonra seçimlere geçildi. Akif Arıcan başkanlığındaki Türk Kızılayı Fethiye Şubesi Yönetim Kuruluna Selahattin Cesur, Nuri Yöntem, Füsun Şahin, Mehmet Bağcı, Ercan Çınaroğlu, Erhan Duran; Şube Denetçiliğine Ümran Seyisoğlu, Genel Merkez Genel Kurul Üyeliklerine Selahattin Cesur, Füsun Şahin seçildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.