Fethiye fuarda iyi tanıtıldı

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe İnternational İstanbul...

Fethiye fuarda iyi tanıtıldı

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe İnternational İstanbul ve İZFAŞ ortaklığıyla 6. kez 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşti. Bu kapsamda Başkan Saatcı, FETAB Başkanı Otgöz’ü ziyaret etti.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Fethiye bu yıl daha kapsamlı bir şekilde stand açtı. Fethiye’deki sektör temsilcilerini bir araya getirerek tek çatı altında bu fuara katılan FETAB üyeleri ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu fuara kendilerinin de katıldığını, sektör temsilcilerini bir araya toplayan FETAB üyelerine teşekkür etti. Ziyarete Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Metin Talaş ve FETAB Müdürü Tayfun Turgut da katıldı.

Ziyaretin amacının FETAB üyelerine teşekkür etmek olduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Bugüne kadar çeşitli fuarlara katıldım. Ama Travel Turkey İzmir Fuarı’nda farklı bir tanıtım gördüm. Burada FETAB diğer sektör temsilcilerini bir araya toplayıp mükemmel bir görsel stand açmışlar. Bende burada bulundum. Fethiye’nin tek çatı altında toplanması güzel bir olaydır. FETAB Başkanı Osman Bey ile Çalış konusunda da bazı çalışmalarımız oldu. Bu konu ve Fuar için teşekkür etmek için buradayız. Zaten doğrusu da budur. Bu birliktelik ve toplu tanıtım ilçemiz için çok önemliydi. Bunun meyvesini 2013 turizm sezonunda göreceğimize eminim. Günümüz teknoloji çağı bilgisayar çağı, yine de bu fuarda tanıtımın çok iyi yapıldığına inanıyorum. Fuarda bulunduğum süre içerisinde Turizm Bakanımız ve bakanlık görevlileri standımızı ziyaret ettiler. Bakanımız Fethiye’ye ayrı bir önem veriyor. Bu da sevindirici bir olay. Tekrar FETAB Başkanı Osman Bey ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

 “Saatcı’yı her zaman yanımızda görüyoruz”

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten FETAB Başkanı Osman Otgöz; “Bu tür çalışmalarda her zaman Belediye Başkanımız Behçet Beyi yanımızda görüyoruz. Bugüne kadar desteklerinden hep güç aldık. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bizleri onurlandırıp, standımızı ziyaret ettiler. Standımıza gelen misafirleri birlikte karşıladık. Travel Turkey İzmir Fuarı’ndaki standımıza üst düzey katılım oldu. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Fethiye için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede birlikte çalışmak bizlere güç veriyor. Bundan sonra da yurt içi, yurt dışı çeşitli fuarlara katılacağız. Bu fuarlarda da Belediye Başkanımız Behçet Bey’i de her zaman olduğu gibi aramızda görmek istiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.