Fethiye Belediyespor Muğla il Şampiyonu

Fethiye Belediyespor Hentbol Takımı, Muğla genelinde yapılan mini hentbol turnuvasında Muğla Büyükşehir Belediyespor’u 15-1 yenen Fethiye Belediyespor Muğla İl Şampiyonu oldu.Final karşılaşması Fethiye’de gerçekleşti. Muğla...

Fethiye Belediyespor Muğla il Şampiyonu

Fethiye Belediyespor Hentbol Takımı, Muğla genelinde yapılan mini hentbol turnuvasında Muğla Büyükşehir Belediyespor’u 15-1 yenen Fethiye Belediyespor Muğla İl Şampiyonu oldu.

Final karşılaşması Fethiye’de gerçekleşti. Muğla Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Fethiye Belediyespor 15-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Hentbol antrenörü Murat Kaya turnuva sonrası yaptığı değerlendirme de, “Öncelikle Fethiye Belediyespor’a verilen katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum. Çocuklarımız her sene daha da tecrübe kazanarak artık maçlarda kendilerini daha da rahat bir şekilde gösterebiliyorlar. Ben turnuvada büyük emek harcayan sporcularıma ve ailelerine teşekkür ediyorum. Turnuvayı da namağlup olarak tamamlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getiriyorum. Fethiyeli çocuklarımıza şans verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha gösterdiler. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda da artık Muğla’da değil, bölgemizde başarılar kazanıp, ilçemizin adını duyurmak istiyoruz. Ben tekrar bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.