Fethiye Belediyesi’nden okullara anlamlı destek

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Senin olsun diye paylaşıyorum” kampanyasında toplanan ikinci el oyuncak ve kitaplar ihtiyaç sahibi köy okullarına dağıtılmaya başlanıldı.Belediye yetkilileri...

Fethiye Belediyesi’nden okullara anlamlı destek

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Senin olsun diye paylaşıyorum” kampanyasında toplanan ikinci el oyuncak ve kitaplar ihtiyaç sahibi köy okullarına dağıtılmaya başlanıldı.

Belediye yetkilileri ilk olarak Arpacık İlkokulu Okulu, Çiftlik Ali Rıza Köse ve Şehit Refik Tuncer İlköğretim okullarında öğrencileri kitaplar ve oyuncaklarla buluşturdu. Fethiye Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü yetkilileri yaklaşık 10 bin oyuncak ve 5 bin hikâye kitabı ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edecek.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak, “Biz sadece aracıyız, olandan alıp olmayana iletiyoruz. Kampanyamız sayesinde halkımızın evlerinde kullanmadığı kitap ve oyuncaklar da bu sayede ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşarak değerlendirilmiş oldu. Öğrencilerimizin sevincinde kumbaraya oyuncak ve kitap bırakan halkımızın büyük katkısı var. Kampanyamıza göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ötürü katkı sağlayanlara çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.