Ferat Yüksel, hız kesmiyor

5. sırada yer almasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Beçin Halk Pazarı, Menteş 1. Bahar şenliği ve Milas Ticaret ve Sanayi odasına ziyaretler...

Ferat Yüksel, hız kesmiyor

5. sırada yer almasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Beçin Halk Pazarı, Menteş 1. Bahar şenliği ve Milas Ticaret ve Sanayi odasına ziyaretler gerçekleştirildi.

Dr. Ferat Yüksel ilk ziyaretini Beçin Halk Pazarına yaptı. Beraberinde MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve yönetimi, MHP Milas Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tavaslı, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kazım Özkan ile pazardaki halkı ziyaret edip, tek tek el sıkıştılar. Yüksel, Ürünlerini satamadıklarını dile getiren vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisini işaret etti. Türkiye’nin ekonomisini eleştiren Yüksel, ‘Biz çiftçimizin derdini sıkıntısını biliyoruz, ekonomik anlamda şaha kalkmış bir Türkiye için oyunuza talibiz. Türkmen beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi Başbakan yapmak, bu Ülkenin huzur ve refahına imza atmaktır.” dedi.

Dr. Ferat Yüksel ikinci ziyaretinde Menteş köyünde birincisi düzenlenen bahar şenliğine katıldı. Program Mehter takımının eşsiz mehter marşlarıyla coşkulu bir şenliğe dönüştü. Mehter takımının mola verdiği sırada Yüksel, Türkmenlerin simgesi olan kıl çadıra oturup, gençlerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Dr. Ferat Yüksel bir sonraki ziyaretini Milas Ticaret ve Sanayi odasına yaptı. Yaklaşık bir saatlik süren toplantı da, Milas Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Başkan Yardımcısı Sami Kont, Yönetim kurulu üyeleri Koray Türkoğlu, Ömer Eliş, Halil İbrahim Gülen, Soner Çamlıbelen ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kazım Özkan ile bu yörenin en verimli ve en lezzetli üretimi olan zeytinyağı , Milas’ın tanınması, sanayide bulunduğu noktayı ve ekonomisi üzerine konuştular.

Yüksel; “Ben bu toprakların çocuğuyum, burada doğdum ve Allah nasip ederse burada öleceğim. Seçim için gelmedim, ben 8 haziranda da Milas’ta olacağım. Kendimi doğduğum bu topraklara borcumu ödeme adadım ama ne yazık ki Milas her gün daha da geriliyor. Oysa Milas tarihiyle nice beyliklere ev sahipliği yapmış bir bölgedir. Burada sanayinin ve ekonominin durumu ortada. Milas’a özgü ürünlerimizin tanıtımında, Milas’ın ve Milaslının kalkınmasında biz üstümüze düşen göreve hazırız.” diyerek sözlerini bitirdi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.