Fatma nineden Kocadon’a sürpriz ziyaret

Bodrum’un Turgutreis beldesinde ikamet eden, özel işleri nedeniyle Bodrum'a gelen 84 yaşındaki Fatma Düzen sonra da Bodrum Belediyesi'ne uğrayıp Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet...

Fatma nineden Kocadon’a sürpriz ziyaret

Bodrum’un Turgutreis beldesinde ikamet eden, özel işleri nedeniyle Bodrum'a gelen 84 yaşındaki Fatma Düzen sonra da Bodrum Belediyesi'ne uğrayıp Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un odasına giren Fatma Düzen; "Mehmet'im haber vermeden randevu almadan senin yanına geldim. Ben seni oğlum gibi seviyorum. Senin resimlerini gazetelerde her yerde görüyorum. 41 kere maşallah diyorum, senin için çok dualar ediyorum. İşlerim vardı Bodrum'a indim, inmişken sana da uğrayım dedim. Turgutreis'te herkes seni çok seviyor. Konu komşumlan seni konuşuyoruz, ne güzel işler yapıyor diyoruz. Allah sana ve ailene uzun ömürler versin. Yaşım 84 ama aklım hala yerinde, senin başkanlığın devam etsin. O'nun kapısı açıktır dediler, kusura bakma artık habersiz giriverdim içeri” dedi.

"Fatma teyzem hoş geldin" diyerek Fatma Düzen'i karşılayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da; “Çok hoş ve tatlı bir sürpriz oldu. Beni çok sevindirdin. Çok yoğun geçen çalışma tempomuzda senin ziyaretin belediyeye ayrı bir hava kattı. Bu yaşındaki dinçliğin ve güler yüzlülüğün bana ve odada bulunan misafirlerime enerji verdi. İyi ki gelmişsin. Allah seni de nazarlardan korusun. İstediğin zaman gelebilirsin, sen de gördün kapım her zaman herkese açık” diye konuştu.

84 yaşındaki Fatma Düzen neşeli ve keyifli sohbetin ardından Bodrum Belediyesi'nden ayrıldı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.