Faciadan dönüldü

Muğla’da tır ile minibüsün çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Tır şoförünün süratli olmaması olası bir faciayı önledi. Minibüste sıkışan 2 yaralının durumunun ağır...

Faciadan dönüldü

Muğla’da tır ile minibüsün çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Tır şoförünün süratli olmaması olası bir faciayı önledi. Minibüste sıkışan 2 yaralının durumunun ağır olduğu açıklandı.

İddiaya göre; Muğla’nın Yerkesik beldesine bağlı Denizova köyünden Muğla şehir merkezine gelen Orhan Kozalı (51) yönetimindeki 418 TM 0141 minibüs, çevre yolu kavşağında ana yola dikkatsiz çıkış yaptı. Bu sırada Marmaris istikametinden gelen Özkan Taş (39) yönetimindeki 20 VF 842 plakalı tır minibüse ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır tali yola dönerken, minibüs kavşakta yan yattı.

TIR’ın havanın yağışlı olması nedeniyle süratli olmaması faciayı önlerken, minibüs şoförü Orhan Kozalı (51), minibüs içinde yolcu olarak bulunan Ayşegül Türk (21), Mustafa Tolga (24), Feriştah Kaplan (68), Sultan Alpay Yaraş (36), Fatma Tolga (23), Kadir Türkoğlu (59), Dürdane Öztürk (63), Ayhan Topaloğlu (35, Fevzi Turan Özsoy (67) ve Mehmet Tolga (22) yaralandı. Yaralılardan 10’u Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Ayhan Topaloğlu ise Özel Yücelen Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay yerine 4 adet 112 Acil Servis ambulansı gelirken, yaralılardan Dürdane Öztürk ve Feriştah Kaplan minibüs içerisinde sıkıştı. Olay yerine Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait AKS ekibi çağırıldı. Bu sırada 112 Acil ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptılar. Ekiplerin yoğun çabası ile kurtarılan Öztürk ve Kaplan’ın durumunun ağır olduğu açıklandı.

Kaza sonrası TIR şoförü Ozan Özkan Taş polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.