Eylül babasız kaldı

Geçtiğimiz günlerde Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda bir gemide meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybedin Sadettin Tuzcu adlı personel Yatağan’da toprağa verildi.Marmaris ilçesindeki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’ndaki...

Eylül babasız kaldı

Geçtiğimiz günlerde Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda bir gemide meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybedin Sadettin Tuzcu adlı personel Yatağan’da toprağa verildi.

Marmaris ilçesindeki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’ndaki bir gemide geçen hafta meydana patlama sonucu yaralanan 37 yaşındaki Sadettin Tuzcu,tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybetti. Tuzcu’nun Cenazesi Memleketi Yatağan’da gözyaşları ve düzenlenen törenle toprağa verildi.

Tuzcu’nun cenazesi Yatağan Devlet Hastanesi Morgundan alınıp Yeni Mahalledeki  evine getirildi burada helallik alındıktan sonra Yeni Mahalle Camii de kılınan öğle namazı sonrası bir cenaze töreni düzenlendi. Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın kıldırdığı Cenaze Namazına,Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  Aksaz Deniz Üst Komutanı Gökhan Polat, çok sayıda rütbeli asker,  Muğla Belediye  Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir, ailesi yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Sadettin Tuzcu’nun cenazesi Yeşibağcılar Mezarlığında toprağa verildi. Tuzcu’nun genç yaşta hayatını kaybetmesi, Eşi Zehra Tuzcu, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Tuzcu’nun henüz 8 aylık Eylül isminde bir kızı bulunuyordu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.