EVLERİ YANAN ÇİFT YARDIM BEKLİYOR

Fethiye’de yeni evli çiftin evinde çıkan yangında oturma odası kullanılmaz hale geldi. 3 aylık evli olduklarını belirten Sercan ve Özge Özkan çifti, yanan eşyaları için yardım bekliyor.Menteşe Mahallesi’nde oturan Sercan...

EVLERİ YANAN ÇİFT YARDIM BEKLİYOR

Fethiye’de yeni evli çiftin evinde çıkan yangında oturma odası kullanılmaz hale geldi. 3 aylık evli olduklarını belirten Sercan ve Özge Özkan çifti, yanan eşyaları için yardım bekliyor.

Menteşe Mahallesi’nde oturan Sercan ve Özge Özkan çifti yaklaşık üç ay önce dünya evine girdi. Özkan çifti, düğünden sonra tuttukları kiralık eve yerleşti. İddiaya göre, bacadan çıkan kıvılcım sonucu oturma odası yanmaya başladı. Sercan Özkan’ın eşinin durumu fark etmesi üzerine Sercan Özkan, ilk olarak eşi Özge Özkan’ı evden çıkardı. Alevler diğer odalara sıçramadan bazı eşyalarını kurtaran Sercan Özkan, oturma odasının tamamen yanmaktan kurtaramadı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Fethiye İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, evin oturma odası tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangın sonrası eve giren Sercan Özkan, eşyaların tamamen kül olduğu oturma odasındaki gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Sercan Özkan, “Yangını gece 03:15’te fark ettik. Yangını ilk olarak eşim fark etti. Eşim tavanda bir ışık gördüğünü söyleyerek sobadan mı geliyor bir bak dedi. Bende kalktım baktım. Soba yanmıyordu ama cama çıkıp çatıya bakınca çatının alev alev yandığını gördüm. O sırada da itfaiyeyi aradım. Sonra eşimi dışarıya çıkardım. Kurtarabildiğim eşyaları dışarıya çıkardım. Sonra ateş içeriye düşünce kendimde dışarıya çıktım” dedi.

Menteşe Mahalle Muhtarı Ramazan Küçük ise, “Arkadaşlarımız yeni evliler. Talihsiz bir olay yaşadılar. Tavan ahşap olunca bacadan tutuşmuş. Çok üzüldük. Yeni de evli oldukları için vatandaşlardan bu evin yapılması ve Sercan ve Özge Özkan çiftinin yanan eşyalarının yerine eşya alınması için yardım bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.