Ev küle döndü

Bodrum ilçesinde çıkan yangında bir ev küle döndü. Cevatşakir Mahallesi Kaktüs Sokak’ta bulunan bir evde yangın çıktı. Öğlen saatlerinde gelininin yanına gitmek için evden yarılan Ayşe Kara isimli ev sahibi komşularının...

Ev küle döndü

Bodrum ilçesinde çıkan yangında bir ev küle döndü. Cevatşakir Mahallesi Kaktüs Sokak’ta bulunan bir evde yangın çıktı. Öğlen saatlerinde gelininin yanına gitmek için evden yarılan Ayşe Kara isimli ev sahibi komşularının haber vermesi üzerine evinin yandığını öğrendi. Haberi alır almaz eve koşan Kara, evini alevler içerisinde görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Bodrum Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın güçlükle söndürüldü. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri evde yaptıkları inceleme sonucu yangının bilgisayarın takılı olduğu prizden çıkan kıvılcımdan çıkmış olabileceği üzerinde durdu. Soğutma çalışmaları yapılan ev ve eşyalar tamamen kullanılamaz hale gelirken, evde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Uzun süredir ilk defa evinden ayrılarak gelinine gittiğini söyleyen ev sahibi Kaya, “İlk defa evden çıkıp gelinime gittim. Kısa bir süre sonra komşularım beni arayarak evimin yandığını söylediler. Hemen koşarak eve geldim. Geldiğimde evim yanıyordu ve itfaiye ekipleri hemen yangını söndürdü. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Yangın anında evde kimse yoktu. Çok şükür yaralanan olmadı” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.