ESOB Rehabilitasyon Merkezi için ön kayıtlar başladı

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının, Ortaköy Mahallesinde yapılan Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizin A Bloğu için ön kayıtlar alınmaya başlandı.Merkez inşaatı ve ön kayıtlar...

ESOB Rehabilitasyon Merkezi için ön kayıtlar başladı

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının, Ortaköy Mahallesinde yapılan Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizin A Bloğu için ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Merkez inşaatı ve ön kayıtlar ile ilgili olarak Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi: “14.052,18 metrekarelik arsa üzerine, 15.918 metrekarelik inşaat alanı yapılmakta olan "Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi", 2015 yılı Ağustos ayında temeli atılmıştır. Birliğimiz Başkanlığının kendi öz sermayesi ile yapımına başlanan inşaatımız toplam 18.745.673,52 TL maliyet bedeli ile yapılmaktadır.

A,B,C,D ve E Bloklarından oluşan apartlarımız, herbiri birbirinden bağımsız olarak dizayn edilerek, içinde kafeteryası, mini çarşısı (berber, kuaför, market, ayakkabıcı vb. gibi), yüzme havuzu, sinema salonu, toplantı salonu, el sanatları kursu gibi aktivitelerin yapılabileceği binamızın A,B,C ve D bloklarında herbiri 42 şer metrekarelik 1+1 apartımız açık mutfaklı salon, yatak odası ile banyo-tuvaletten (engellilere uygun) oluşmakta ve toplam 110 apartımız ile 220 kişiye konaklama imkanı sunacaktır. %70 i üyelerimize ve 1.derece akrabalarına, %30 u se üye olmayan vatandaşlarımıza tahsis edilecektir. E bloğunda ise Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmeti sunulacaktır.

Apartımızda konaklayacak misafirlerimiz, mini çarşısında berber, terzi, bakkal, kuaför, olimpik yüzme havuzu başındaki kafeteryası ve Birliğimiz Başkanlığına ait 2 adet otobüsümüz ile düzenlencek gezi ve seyahat turları ile tesisimizden ayrılmak istemeyeceklerdir.

Şehir merkezine 14 km mesafede, trafikten uzak, sakin ve doğa ile iç içe bir tesis olan Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde; Yatak Odaları, Tek, iki veya üçer kişilik olarak düzenlenecektir. Konaklayan misafirlerimiz, odalarının pencerelerinden ve balkonlarından, çam ormanlarını seyir edebilirler. Kendilerine ait yatak, giysi dolabı, TV, mini buzdolabı, klimaları odalarında bulunmakta, çağrı zili ile de 7/24 hizmeti alabilecektir. Oturma salonları, sohbet edebilecekleri, tv seyir edebilecekleri şekilde dizayn edilmiş, el becerilerini gelişimi için atölyeler hazırlanmış, hobi bahçeleri oluşturulmuş, Yaşlıların hayata daha iyi bağımlı hale getirilebilmesi sağlanmıştır.

Doktor ve hemşiresi bulunan sağlık merkezinde,1 ambulans 24 saat hizmet verecektir.

Sizde bu eşsiz, doğayla iç içe olan merkezimizde konaklamak isterseniz, Ön kayıtlar için Birliğimiz Başkanlığına (tel:0252 214 2335) müracaat edilmesi gerekmektedir.”

Bu haber toplam 317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.