Eşen Çay’ında Gondolla gezilecek

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, Eşen Çayı’nda ıslah çalışmaları tamamlanınca çayda gondollarla gezilebileceğini söyledi.AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Eşen’deki seçim...

Eşen Çay’ında Gondolla gezilecek

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, Eşen Çayı’nda ıslah çalışmaları tamamlanınca çayda gondollarla gezilebileceğini söyledi.

AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Eşen’deki seçim bürosu için açılış düzenledi. Açılışa AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar da katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmanadar, “Muğla’nın bütün ilçelerinde süper belediye başkan adaylarımız var. Muğla’nın bütün her yerinde Ak Parti rüzgârı esiyor. Bu muhteşem kalabalığı gördüm ya, 30 Mart’ta ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Yakup Otgöz de Seydikemer Belediye Başkanı olacak. Bundan sonra her şey planlı programlı olarak her sorunu toplu olarak çözeceğiz. Üstadımız büyük insan başbakanımız büyükşehir yasasını, her kesimin hizmet alabilmesi için çıkardı, köydeki vatandaşımızda hizmet alsın diye çıkardı” dedi. Seydikemer’i dünyanın göz bebeği haline getireceklerini söyleyen Harmandar, Muğla şimdiye kadar hak ettiği hizmeti alamadığını belirtti. 30 Mart seçimlerinin Muğla’da sürpriz olacağını söyleyen Harmandar her tarafta seçimi alacağız diyerek, “Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Eşen çayı ıslah projesini de anlatan Harmandar, “Islahtan sonra Seydikemer’in çehresi ummadığınız bir şekilde değişecek. Islahtan sonra gondolla gezebileceksiniz” diye konuştu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.