“Ermeni Soykırımı, Türklüğe ve İslam’a yapılan haçlı saldırısıdır”

Türk Ocakları Derneği Muğla Şube Başkanı Hüseyin Akar, Ermeni Soykırımı iddialarına yönelik yaptığı açıklamada Ermeni Soykırımı iddialarının Türklüğe ve İslam’a yapılan bir haçlı saldırısı olduğunu söyledi....

“Ermeni Soykırımı, Türklüğe ve İslam’a yapılan haçlı saldırısıdır”

Türk Ocakları Derneği Muğla Şube Başkanı Hüseyin Akar, Ermeni Soykırımı iddialarına yönelik yaptığı açıklamada Ermeni Soykırımı iddialarının Türklüğe ve İslam’a yapılan bir haçlı saldırısı olduğunu söyledi. Akar; “1915’te soykırıma tabi tutulan Ermeniler değil, Türklerdir” dedi.

Türklerin hiçbir zaman soykırım yapmadığını ifade eden Akar; “Eğer soykırım yapmış olsalardı, hakim oldukları üç kıtada, bu gün Türkçeden başka dil, İslam’dan başka din olmazdı.  Asıl soykırımcı, bugün Türkler Ermeni soy kırımı yapmıştır diyenlerdir. ABD Kızılderilileri, İngiltere Hintlileri ve Afrikalıları, Fransa Cezayirlileri, İtalya Afrikalıları, Almanya Yahudileri, Ermeniler Azerbaycan Türklerini, Rusya Kırımda ve Kafkaslar da Türkleri katletmişler, soy kırıma tabi tutmuşlardır” dedi.

Ermeni soykırımı iddialarının tarihi bir yalan olduğunun altını çizen Başkan Hüseyin Akar; “Emperyalistlerin, Türkleri ve İslam’ı yok etmek amacıyla uydurduğu siyasi bir baskı aracıdır. Bu iddialarla, Türkiye baskı altına alınmaya çalışılmaktadır. Ne yazık ki, balkanlardan göçe zorlanan, Kafkaslarda sürgün edilen ve öldürülen milyonlarca Müslüman Türk’ün, acısını hissetmeyen devlet yöneticileri ve siyasiler, yapılan soykırım iddialarına karşı, yeterli bir önlem almadıkları gibi, taviz üstüne taviz vermektedirler” diye konuştu.

Açılım hastalığına tutulan iktidarı uyarıyoruz

Akar açıklamasında iktidarı uyararak; “Türkiye’yi, Stratejik derinlikte boğan, iftiracı Ermenilerden özür dileyen, Ermeni kalıntısı PKK ile Mondros mütarekesi imzalamaya çalışan ve Türkler Ermeni soykırımı yapmıştır diyenleri ve PKK militanlarını, milletvekili adayı yapan, Papaya ve Avrupa Parlamentosuna, hak ettiği cevabı vermeyen yöneticileri ve siyasileri,  kınıyoruz ve uyarıyoruz. Türk milleti bu yaptıklarınızın hesabını sizden elbet bir gün soracaktır. Ermeni Soykırımı iddiaları, emperyalistlerin uydurduğu bir yalandır. Bizim medeniyetimiz, hoşgörü ve adalet medeniyetidir. Türk milliyetçilerinin iktidarında, yalancı ve yalakalara, gereken cevap verilecek ve tarihte olduğu gibi, türk milleti yine cihan hakimiyetini kuracaktır” dedi

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.