Ermaş’a Şehircilik ve Teknoloji Fuarında büyük ilgi

Muğla’nın önde gelen mermer firmalarından Ermaş Madencilik, 1-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Anfaş City Expo 5. Antalya Uluslararası Şehircilik...

Ermaş’a Şehircilik ve Teknoloji Fuarında büyük ilgi

Muğla’nın önde gelen mermer firmalarından Ermaş Madencilik, 1-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Anfaş City Expo 5. Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında katıldı. Ülke genelinde bir çok belediye yönetiminden ziyaretçilerin standları gezerek bilgi edindiği fuarda Ermaş Mermer,  doğaltaş sektöründen fuara katılan tek firma olmasının da  etkisi ile fuarın ilgi odağı oldu.

Antalya Expo Center'da gerçekleştirilen fuarda nüfusu 20 bin  ve üzeri belediyelerin başkan, başkan yardımcıları, fen işleri daire başkanları , genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, birim amirleri ve personellerinin yanı sıra yurt dışından belediye yöneticileri  de yer aldı. Fuarda belediye araçları, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemesi ekipmanları ve donanımı gibi farklı ürün grupları firmalar tarafından sergilendi.

Ermaş Mermer Standını; Antalya Valisi  Muhammer Türker’in yanısıra, Vali yardımcıları Recep Yüksel ve Mestan Yayman, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve diğer il ve ilçelerden gelen belediye başkan ve yardımcıları ile üst düzey bürokratlar ziyaret etti.

Ermaş Mermer bu fuara katılımıyla da, ticari portföyü kıta sınırlarını aşmış olmasına ve yerli yabancı bir çok prestijli projelerde referans gösterilmesine rağmen; Muğla ve diğer illerdeki işbirliğine ve iş ortaklıklarında her zaman göreve hazır olduğunu gösterdi.

Fuar ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ermaş Mermer Yönetim Yurulu Üyesi Murat Ercan; “Kurulduğumuz 1985 yılından bu yana, müşteri memnuniyeti öncelikli hizmet anlayışımız sayesinde bugün 3 fabrikada 7 ayrı ocaktan elde ettiğimiz hammaddelerimizi işleyerek yıllık 1milyon 500 bin m2 lik üretim kapasitesine ulaşmış bulunmaktayız. Devam eden yeni yatırımlarımızla bundan sonraki süreçlerde sürdürülebilir bir büyüme hedefliyoruz. 2. kez katılmış olduğumuz bu fuarda, şehirlerin ve üniversitelerin kamuya açık park ve bahçelerinde yürüyüş yollarında meydanlarında kullanılmak üzere ürettiğimiz Muğla yöresi mermer ve travertenlerimizden yaptığımız döşeme kaplamalarını, şehir mobilyalarını (doğal taştan yapılan bank ve oturma grupları), ziyaretçilere tanıttık”dedi.

Ermaş Mermer belediye ve şehircilik alanında; İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Muratpaşa Belediyesi, Yalova Belediyesi, Sakarya Belediyesi, Kastamonu Belediyesi, Isparta Belediyesi, Kuşadası Belediyesi yanısıra bölgemizden Bodrum, Fethiye, Marmaris,Datça,Köyceğiz Belediyelerin yürüyüş yolları park ve meydan projelerine mermer ve doğaltaş ürünleri ile prestij kazandırdı.

Ayrıca Başta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olmak üzere, Tekirdağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi gibi üniversitelerine  yürüyüş yolları, meydan ve heykel projelerine mermer ve doğaltaş ürünleri sağlandı.

Bu haber toplam 201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.