Ermaş , büyük ilgi topladı

Ermaş Mermer, Bu yıl 21. si düzenlenen  İzmir Marble 2015  Fuarında, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Fuarın sürekli katılımcılarından birisi olan Ermaş Mermer, yeni yatırım...

Ermaş , büyük ilgi topladı

Ermaş Mermer, Bu yıl 21. si düzenlenen  İzmir Marble 2015  Fuarında, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Fuarın sürekli katılımcılarından birisi olan Ermaş Mermer, yeni yatırım ve projelerinden dolayı tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük beğeni ve ilgi topladı. Özellikle Gaziemir’deki yeni fuar alanında oluşturduğu yeni stand konsepti ile bir çok ziyaretçiden beğeni toplayan Ermaş, yeni fuar alanının gözdelerinden birisi olmayı başardı.

Dünya doğaltaş sektörü içerisinde en büyük 3 fuardan birisi olarak gösterilen Marble 2015 Mermer Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na bu yıl 27 ülkeden 373’ü yabancı, toplam bin 562 katılımcı firma stantlarında  ziyaretçileri ile buluştu.

Ermaş Mermer, kuruluşunun 30. Yılı nedeniyle  ile yeni standında verdiği kokteylinde ,  yerli yabancı sektör temsilcileri ve ziyaretçileri ile bir araya geldi.

Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Ercan; Fuarda 18 çeşit renk ve desende ürünlerini tanıtarak; özellikle Amerika,Çin,Hindistan ve Ortadoğu ülkelerinden gelen ziyaretçiler ile 2015’e ilişkin, bir çok yeni projelere ürün tedariği konusunda anlaşmalara varıldığını belirtti.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.