Erkan Uysal yarı finalden döndü

27 Eylül’de milas’tan Dünya Şampiyonası için Bosna Hersek’e uğurlanan Milas Belediyesi personeli güreşçi Erkan Uysal, müsabakalardan döndü.1-8 Ekim tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saroveje kentinde yapılan 35 yaş üstü...

Erkan Uysal yarı finalden döndü

27 Eylül’de milas’tan Dünya Şampiyonası için Bosna Hersek’e uğurlanan Milas Belediyesi personeli güreşçi Erkan Uysal, müsabakalardan döndü.

1-8 Ekim tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saroveje kentinde yapılan 35 yaş üstü dünya güreş şampiyonası ülkemizi temsil eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın pehlivanı, Zabıta personeli Erkan Uysal, çeyrek finale adını taşıdı.

Bosna Hersek’te 33 ülkenin en iyi güreşçilerinin katıldığı, 35 Yaş Üstü Veteranlar Dünya Şampiyonası’ yedi gün sürdü. Kıyasıya süren mücadelelerin olduğu maçlarda, 85 kiloda kıran kırana yaptığı maçlarla FİLA’nın  dikkatini çeken ve Bosna Herseklilerin de takdirini toplayan Milli Güreşçi Erkan Uysal çeyrek finale kadar yükselerek, başta Milas olmak üzere ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Erkan Uysal’ı Başkan Tokat teşekkür ederek, spor hayatında başarılar diledi ve kendisinin her zaman yanında oluğunu söyledi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.