Erdoğan ve Yenice Bayır’ı ziyaret etti

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar. Erdoğan ve Yenice, Bayırlılarla bir araya geldi.MHP Muğla Büyükşehir...

Erdoğan ve Yenice Bayır’ı ziyaret etti

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar. Erdoğan ve Yenice, Bayırlılarla bir araya geldi.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice seçim çalışmalarını Menteşe ilçesi ve Bayır beldesinde sürdürdüler.  Esnaf ziyaretleri ve vatandaşlar ile sohbet eden, şikayetlerini dinleyen Erdoğan ve Yenice ile beraberindeki kalabalık heyet sokaktan geçen vatandaşlar ile de sık sık sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, bir vatandaşın hava kirliliğinden şikayetçi olması karşısında şunları söyledi: “Muğla’nın en büyük sorunlarından birisi de doğalgazın olmamasıdır. Burada yerel yönetimde bulunan ve iktidarı elinde bulunduranların aslında büyük hataları var. Yıllardır bu sorunun çözülmemesi aslında sorumluların bir utanç vesikası olarak tarihe not düşülmüştür. İhalesi yapılacak, ihalesi yapıldı gibi söylemlerle yıllardır oyalanan siz değerli vatandaşlarımız, inşallah bu sorunu ivedilikle çözecek yöneticileri seçme konusunda 30 Mart seçimlerinde gerekeni yapacaktır. Muğla hepimizin. Güzel ilimize bu durum hiç de yakışmıyor. İnşallah göreve geldiğimizde bu sorunu çözeceğimizi tekrar ifade etmek isterim.”

Modern Pazar Yeri Sözü

Açık Pazar yerini de gezen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın da eşlik ettiği Erdoğan ve Yenice pazarcıların sorunlarını da dinledi. Pazarcıların yer konusundaki belirsizliğin hala çözülemediği hususundaki sorunlarını da dinleyen heyet, bu sorunun çözülmesi için gerekenlerin derhal yapılacağını, modern bir Pazar alanı projelerinin olduğunu söyleyerek bu projenin pazarcıların takdirine sunulacağını söyledi.

Erdoğan ve Yenice Bayır Beldesinde

Akşam saatlerinde Bayır Beldesini ziyaret eden Erdoğan ve beraberindeki heyet burada da vatandaşlarla buluştu. Ara mahallelerde yolların halen yapılamasından şikayetçi olan vatandaşlara hem yeni büyükşehir belediyesi sistemi ile ilgili bilgiler veren hem de sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağı sözünü veren Erdoğan; “Bize oy verse de vermese de vatandaşlarımıza hizmet konusunda eşit mesafede yaklaşacağız” dedi.

Menteşe Belediye Başkan adayı Osman Can Yenice ”Burada sizlere söyleyeceğimiz en önemli şey belediye çalışmalarının, belediyenin kapatılmasına rağmen hizmetleri aksatmadan devam edeceği garantisini vermemizdir. Biz sayın büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da dahil olmak üzere idarecilik ve yönetim konusunda kendimize güveniyor yaklaşık 30 yıllık belediyecilik ve idarecilik tecrübemizle 31 Marttan itibaren vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğimizin garantisini veriyoruz. Aşağı mahalle yukarı mahalle ayrımı yapmadan, bize oy verdi vermedi ayrımı yapmadan hizmetlerin aksamadan devam edeceğinin garantisini veriyoruz. Takdir sizlerindir. İnşallah 31 Martta Menteşeyi de Muğla’yı da hep beraber; esas sahibi olan sizlerle birlikte yöneteceğiz. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.