ERDOĞAN TEMPO ARTTIRDI

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışmalarında temposunu arttırdı. Erdoğan Menşete ve çevrisini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor.MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet...

ERDOĞAN TEMPO ARTTIRDI

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışmalarında temposunu arttırdı. Erdoğan Menşete ve çevrisini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan Menteşe’de de alana indi. Sabah erken saatlerde Muğla’ya gelen Erdoğan’ı parti binasında çok sayıda vatandaş karşıladı. İlerleyen saatlerde Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice’nin de eşlik ettiği kalabalık bir partili grubuyla esnaf ziyaretlerine başlayan Erdoğan Menteşe’de faaliyet gösteren esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Zaman zaman yoldan geçen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan ve beraberindeki heyet akşam saatlerine kadar esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam etti.

“Rant devşirme girişimi zarar verdi”

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan bir vatandaşın “30 yıllık CHP liyim ama bu seçimde kafam çok karışık” demesi üzerine; “Biz sizlere hizmet etmek için ilçe belediye başkanlarımız da dahil olmak üzere çok kaliteli bir ekip oluşturduk. Şimdiye kadar genelde iktidar olan  AKP ile yerelde iktidarı elinde bulunduran CHP nin anlamsız çekişmesinden, siyasi rant devşirme girişimlerinden en büyük zararı Muğla gördü, Muğlalı gördü” dedi. Erdoğan konuşmasının devamında şunları söyledi; “Bugün Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla’da da tahterevalli siyaseti yapılmaya çalışılıyor. Ama bu sefer Muğlalı gözünü açtı. Muğla sevdalıları gözünü açtı. Sadece iki parti varmış gibi davranan siyaset simsarlarının ve onların kuklalarının korkusu da bundandır. MHP gerçeği bundan sonra meydandadır.”

Erdoğan ve Yenice Yeşilyurt’ta

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ve Menteşe Belediye Başkanı Osman Can Yenice ile beraberindeki heyet akşam saatlerinde Yeşilyurt Beldesinde vatandaşlar ile buluştu. Çok sayıda partilinin karşıladığı heyet beldedeki vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdoğan burada yaptığı konuşmada “Yeni Büyükşehir Belediye yapılanması bir çok değişikliği de beraberinde getiriyor. İdareden anlamayanların eline geçecek bir yönetimin başta çiftçimiz olmak üzere bir toplumun genelinin başını çok ağrıtacaktır. Bu seçimlerde vatandaşımız hizmet edecek bir “takım” seçecekler. Biz MHP olarak Muğla’ya en iyi hizmeti nasıl erebiliriz düşüncesiyle hareket ettik ve bu minvalde çalışmalar yürüttük. Kaynakları en iyi şekilde kullanacak, dinamikleri en iyi şekilde hizmete dönüştürecek ve görevini en iyi şekilde yerine getirecek ekip bizde mevcuttur. Biz bu ekibi sizlerin beğenisine takdirlerinize sunuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.