Erdoğan tempo arttırdı

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan çalışmalarında temposunu artırırken, Doğanköy ve Yenice köylerindeki ziyaretleri ise miting havasında geçti.MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan,...

Erdoğan tempo arttırdı

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan çalışmalarında temposunu artırırken, Doğanköy ve Yenice köylerindeki ziyaretleri ise miting havasında geçti.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışma ve gezilerinde temposunu arttırdı. Erdoğan önceki gün ilk olarak  aday tanıtım toplantısına katılmak için sabah saatlerinde geldiği Köyceğiz’de kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

Köyceğiz adayı Madencioğlu

MHP Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Mehmet Madencioğlu’nun açıklandığı toplantıda konuşan Erdoğan 30 Mart seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını adeta bir varoluş seçimi olduğunu söyledi. Erdoğan konuşmasında; “Köyceğiz’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediyecilik anlayışını sizlerle buluşturmak için aday olan Mehmet Madencioğlu kardeşimize bu kutlu yolda Allah yardımcısı olsun. Köyceğiz’in yetiştirdiği, sizlerin arasından birisi olan, her gün bu caddelerde yürürken gördüğünüz kısacası sizden birisi olan Mehmet Madencioğlu 30 Marttan sonra sizlerin teveccühü ile inşallah Belediye Başkanınız olarak sizlerin huzurunda olacaktır. “ dedi. Daha sonra Köyceğiz pazarında pazarcılar ile ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet Erdoğan ve Madencioğlu vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Çalışmalar Menteşe’de devam etti

Köyceğiz’deki temaslarının ardından Menteşe ilçesine bağlı Doğanköy Köyüne gelen Erdoğan ve beraberindeki heyet burada vatandaşlar ile buluştu. Menteşe Belediye Başkan adayı Osman Can Yenice’nin de eşlik ettiği Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Esasen buradaki ortamı, coşkuyu gördükten sonra aslında sizlere hitaben çok fazla konuşacak bir şey olmadığının farkına vardım. Doğanköy sakinleri gerçekleri görmüş adayını sahiplenmiş, kendi evladını bağrına basmış, kararını çoktan vermiştir. Sizlere kendi evladınız; Menteşe Belediye Başkan Adayımız Osman Can Yenice’yi sizlere emanet ediyor hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi.

Yenice miting havasındaydı

Doğanköy Köyünden çok sayıda aracın oluşturduğu bir konvoyla Yenice Köyüne geçen Erdoğan ve Osman Can Yenice burada vatandaşların büyük bir katılımı ile  açık hava toplantısı gerçekleştirdi. Osman can Yenice burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Siz değerli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum. Sizlere burada bir başkaları gibi boş vaatlerde bulunmayacağım. Sizler beni tanıyorsunuz. Hepinizin üzerimde emeği olduğunu hiçbir zaman unutmadım unutmayacağım. 31 Martta Menteşe Belediye Başkanı olsam da olmasam da ben bu köyün çocuğu olarak Yeniceli Osman olarak yine sizlerle birlikte olacağım. Sizlerin arasında olacağım. O yüzden sizden birisi olarak, sizler için, sizin değerli oylarınıza talibim” dedi.

Bayanların yoğun katılımının gözlendiği açık hava toplantısına MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Menteşe İlçe Başkanı Av. Şevket Tokur, İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.