Erdoğan: Ne dediysek haklı çıktık

Muğla MHP Milletvekili Darbeyi Araştırma Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, Yatağan yeni ilçe başkanı ve yönetimine ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Güneydoğu politikası ve terör politikası konusunda...

Erdoğan: Ne dediysek haklı çıktık

Muğla MHP Milletvekili Darbeyi Araştırma Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, Yatağan yeni ilçe başkanı ve yönetimine ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Güneydoğu politikası ve terör politikası konusunda iktidara çok uyardık hepsinde de haklı çıktık, haklı çıkmak teşekkürle olmaz MHP ye iktidara taşımakla olur’ dedi.

Erdoğan, beraberinde İl başkanı Mehmet Korkmaz ile birlikte Yatağan yeni İlçe Başkanı ve yönetimine ziyaret etti. Erdoğan ve İl başkanını İlçe Başkanı Yüksel Kocabıyık, yönetim kurulu üyeleri  ve partililer karşıladı.

Erdoğan burada basına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bilindiği üzere, son günlerde teşkilatımızda yenilikler oldu.  Bizde yeni Yatağan teşkilatımıza hayırlı olsun demek ve her konuda görüş alışverişi yapmak için geldik. Bu güne kadar görev yapan tüm partililerimize de teşekkür ediyoruz. Kimseye kırgın ve kızgınlığımız yok yine hep birlikte çalışacağız.

Ülkemizde son günlerde IŞİD, PKK terör örgütleri ile mücadelede zor günler yaşandı,  ardından 15 Temmuz darbe girişimi yaşandı. MHP her zaman iç ve dış ihanet şebekelerine karşı hükümete destek olmuştur. Genel başkanımız gerek 15 Temmuz sonrası gerekse 16 Temmuz günü yaptığı açıklamalarla ülkemizin birlik bütünlü için çok önemli açıklamalarda bulundu. Biz terör ve darbe konusunda setsek olurken, Suriye de başlatılan Fırat Kalkanı operasyonu konusunda dikkat edilmesi gereken hususları da uyarılarımızı da yaptık.  IŞİD tehdit olmaktan çıkarılmalı PYD Fıratın Kuzeyinden arındırılmalıdır. 15 Temmuz darbe girişimi konusunda da kurunun yanında yaşın yanmamsı için çok dikkat edilmelidir. Kimse haksız yere içeri alınmamalıdır. Turizm konusunda ise sektör tarım ile birlikte toplu desteklenmelidir.  Güneydoğu politikası, terör politikası ve genel politika konusunda iktidara çok uyardık hepsinde de haklı çıktık, haklı çıkmak teşekkürle olmaz MHP ye iktidara taşımakla olur.”

 

 

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.