Erdoğan: Muğla’nın değerlerini koruyacağız

MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmalarına başlarken, Muğla’nın değerlerine sahip çıkacaklarını ve koruyacaklarını söyledi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili ve...

Erdoğan: Muğla’nın değerlerini koruyacağız

MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmalarına başlarken, Muğla’nın değerlerine sahip çıkacaklarını ve koruyacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, TBMM’deki bütçe görüşmelerinin ardından Muğla’ya gelerek seçim çalışmalarının startını verdi. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Erdoğan, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkenin geleceğini tayin edecek seçimler olduğunu açıkladı.

“Vatandaşın istemediği projelere imza atmayacağız”

30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini tayini edecek seçimler olduğunu dikkat çeken Erdoğan, “MHP olarak 30 Mart seçimlerine büyük önem veriyoruz. İlçelerdeki adaylarımız halkımızın teveccühünü almış adaylar. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de en son benim üzerimde ittifak ettiler. Bugünden itibaren Allah izin verirse seçim kampanyamıza başladık. Neden aday olduğum konusunda sorular var. Ben devletimize 25 yıl kamu hizmeti yürüttüm. Muğla’mıza hizmet etmenin yolu siyasetten geçiyor. 2011 seçimlerinde Milletvekili adayı olarak TBMM’de Muğla’mız için çalıştım. Önümüzdeki dönemde de eğer vatandaşlarımız bizi teveccüh gösterirse Büyükşehir belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyorum. Büyükşehir büyük yetkiler ve görevler yüklüyor. 25 yıl kamu hizmeti, üç yıllık da Milletvekilliği birikimimizi Muğla için kullanmak istiyorum. Bunun şartı da Muğlalı hemşehrilerimizden geçiyor. Muğla için verilebilecek tek sözüm var. O da Muğlalının istemediği hiçbir projeye imza atmayacağız” dedi.

“Dört değer önemli”

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdoğan, Muğla’nın dört önemli değeri bulunduğunu belirterek, bu değerlerden taviz vermeyeceklerini söyledi. Erdoğan, “Muğla bir medeniyet merkezi, Muğla tabiat ve doğal güzellikler merkezi, Muğla tarım merkezi ve Muğla bir turizm merkezi. Bu dört değerimiz bizim için çok önemli. Bu değerlerimizden taviz vermemiz imkânsız. Bu dört değerimizden birisinin olumsuz etkilenmesine izin vermeyeceğiz. İçinde insan olan her hizmette vatandaşımızın yanında olacağız. İçinde insanın olmadığı hiçbir hizmete imza atmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.