Erdoğan: Kaçacak yer arıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi, MYK üyesi  Muğla Millletvekil Adayı  Mehmet Erdoğan, partisinin  Yatağan’da düzenlenen aday tanıtım töreninde  yine iktidara yüklendi. Erdoğan, “AK Parti  iktidarı 13 yılda ...

Erdoğan: Kaçacak yer arıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi, MYK üyesi  Muğla Millletvekil Adayı  Mehmet Erdoğan, partisinin  Yatağan’da düzenlenen aday tanıtım töreninde  yine iktidara yüklendi. Erdoğan, “AK Parti  iktidarı 13 yılda  ne var ne yok sattı, kaçacak yer arıyorlar söz konusu vatansa gerisi teferruat”dedi.

MHP 1. Sıra Adayı MYK Üyesi Mehmet Erdoğan, 2. Sıra Adayı Prof Dr. Peyami Cinaz, 4. Sıra adayı Nuri Öztürk,5. Sıra Adayı Ferat Yüksel ve 6. Sıra Adayı Nazmi İyibilir, Yatağan’da İlçe Başkanı Serkan Uzun ve partililerle buluştu.

Burada  İlçe Başkanı Serkan  Uzun ve İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın yaptığı sunumdan sonra adaylar tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi  Muğla Millletvekil Adayı Mehmet Erdoğan, yaptığı konuşmada; “Hedefimiz belli tek başına iktidara gelmek. Ülkede güvenlik açmazı var birde iç güvenlik paketi  çıkardılar. Ülkenin bir tarafı PKK’ya teslim edildi. Ülkeyi içinde bulunduğu  durumdan çıkaracak çok güçlü kadrolara sahibiz. Üreten ekonomi yaratacağız. AK Parti iktidarı 13 yılda  ne var ne yok sattı, işsize iş yoksula aş vereceğiz. Kaçak Saray  sakini  AK Parti’nin militanı gibi çalışıyor. Fakat Çanakkale, örneği ile gidecekler. Hep birlikte sahaya ineceğiz. Kaçacak yer arıyorlar. Söz konusu Vatansa gerisi teferruat, artık 7 Haziran’a kadar uyku orucundayız uyumak yok çalışmak var”dedi.

  1. Sıra adayı Prof Dr. Peyami Cinaz ve diğer adaylar da, “AK Parti ve CHP den memnun olmayan seçmenlerin oylarını almalıyız. Bunun için gece gündüz çalışacağız, Türk ve İslam dünyası beklenti içinde.” şeklinde konuştular.

Adayların İlçelerde tanıtımı devam edeceği ve  MHP’nin seçim bildirgesin ise 13   Mayıs  tarihinde  açıklanacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.