Ercan ve yönetimi ziyaretlerine başladı

Yeni göreve seçilen Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da görev yapan bürokratları ziyaret ettiler.Geçtiğimiz günleri Muğla Mermerciler Derneğinin olağan genel...

Ercan ve yönetimi ziyaretlerine başladı

Yeni göreve seçilen Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da görev yapan bürokratları ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günleri Muğla Mermerciler Derneğinin olağan genel kurulunda seçilen yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri başta Muğla Valisi Amir Çiçek olmak üzere, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Alay Komutanı J.Alb.YavuzÖzfidan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ahmet Ekecan ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli’yi makamlarında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde mermercilik sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni yönetim kurulu üyeleri ile bürokratlar tanışma fırsatı buldu.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Amir Çiçek; “Mermercilik sektörünün Muğla için öneminin farkındayım. Ülkemizde başlayan istihdam seferberliğinde en çok rolü oynayan mermercilik sektöründe faaliyet gösteren işadamlarımızdır. Bunlar için kendilerine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sorunlarınızın çözümü için elimizden gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.