Engelliler Haftası kutlanıyor

Muğla’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü,...

Engelliler Haftası kutlanıyor

Muğla’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakır, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Kenan Gürbüz ve engelli çocuklar Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Engelli çocuklarımızdan Nesrin İlter ve Mehmet Çetinözlü Vali Çiçek’e çiçek takdim etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Engellilerimizin sadece engelliler haftasında değil her an yanlarında olmalıyız. Bu sosyal sorumluluğumuzun gereğidir. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa gönüllülük esasına dayalı olarak yapmalıyız. Yaptığımız işlerde gönüllülük, süreklilik sağlar. Her geçen gün toplumumuzun daha huzurlu ve daha mutlu olması için çaba sarf ediyoruz. Huzurlu bir toplum her bir bireyimiz tüm sosyal haklardan faydalanabilmesi ile olur. İlimiz bu konuda gelişme gösteriyor. Vatandaşlarımıza engelli bireylerimize karşı sorumlulukları olduğu bilincini aşılamalıyız.” diye konuştu.

Ali ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise yaptığı konuşmada, Engelliler Haftası kutlama programı hakkında bilgi verdi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.