Engelliler Futsal’da Türkiye 2’incisi oldular

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 24-27 Ekim 2014 tarihleri arasında Antalya İli Alanya İlçesinde düzenlediği Türkiye Futsal Şampiyonası’nda Muğla ilini temsil eden Dalaman-Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü Türkiye 2.si oldu....

Engelliler Futsal’da Türkiye 2’incisi oldular

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 24-27 Ekim 2014 tarihleri arasında Antalya İli Alanya İlçesinde düzenlediği Türkiye Futsal Şampiyonası’nda Muğla ilini temsil eden Dalaman-Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü Türkiye 

2.si

 oldu. Türkiye genelinden 35 takımın katıldığı şampiyonada üstün bir performans sergileyen Dalaman-Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları 2’incilik kupasını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon Asbaşkanı  Ensar Kurt'un elinden aldı.

Her yıl katıldığı müsabakalarda almış olduğu derecelerle bölgenin ve Muğla’nın gururu olan özel sporcular, bu şampiyonada Muğla ilini temsil eden tek takım olarak da ön plana çıktılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Paralimpik Antrenörü ve Kulüp Antrenörü Emrah Tamas,  Dalaman-Ortaca Bölgesi Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı son üç yılda Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye 3’üncülüğü elde ettiğini ve bu senede Türkiye 2’incisi  olarak kürsüdeki yerini aldığını, bu sonuçla başarılarının günlük ve tesadüfü başarılar olmadığını tüm Türkiye’ye kanıtladığını söyledi.

Tamas, ayrıca Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Bekir Çeker’e  ve Dalaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Kulüp Başkanı Erhan Karakuş’a sağladığı destek ve katkılarda dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.