Engelli öğrencilere sürpriz yılbaşı hediyesi

Bodrum ilçesinde, Marmara Koleji öğrencileri ile The Marmara Oteli çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Turgutreis Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrencilere sürpriz yılbaşı...

Engelli öğrencilere sürpriz yılbaşı hediyesi

Bodrum ilçesinde, Marmara Koleji öğrencileri ile The Marmara Oteli çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Turgutreis Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrencilere sürpriz yılbaşı ağacı hediye etti.

Marmara Koleji öğrencilerinden bir grup, The Marmara Bodrum otele gelerek, yılbaşı ağacı ışıklandırmasını bu yıl engelli çocukları da hatırlayarak özel bir etkinliğe dönüştürdü. Etkinliğe katılan davetliler ve Bodrum Sağlık Vakfı yöneticileri de The Marmara Bodrum yılbaşı ağacının süslenmesine katılarak, beraberinde getirdikleri hediyeleri bıraktılar. The Marmara Otel Müdürü Onur İslam, etkinliğin faydalı bir amaca dönüştürülmesinden mutlu olduklarını söyledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen bu aktiviteye katılanlar 1 ila 30 yaş arası kız ve erkek çocuk giysi ve aksesuarları, öğrencileri sevindirebilecek çeşitli, sesli ve ışıklı oyuncaklar hediye ettiler.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.