En Güzel Koylar’dan Bodrum’a plaket

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği, 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bodrum’a plaket verdi.Fuar sırasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı...

En Güzel Koylar’dan Bodrum’a plaket

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği, 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bodrum’a plaket verdi.

Fuar sırasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür’ün öncülüğündeki heyet Dünya’nın En Güzel Koyları plaketlerini takdim etti. Etkinliğe Guodeloupe-Terre de Haur Belediye Başkanı Lous Molinie, Portekiz Setubal Belediye Başkanı Maria Das Dores de Meira ayrıca Türkiye, Kanada, Kamboçya ve Portekiz yetkilileri katıldı.

Bu etkinliğin ardından BODTO’nun organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum standı açılış kokteyli her sene olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü ve Bodrum Halikarnas disko dansçılarının gösterisi büyük beğeni topladı. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Serdar Kocadon ev sahipliği yaptı. Kokteyl sırasında Kule/Mandalin Bar’ın hazırladığı leziz Bodrum mandalinası kokteylleri dağıtıldı. Kokteyle Kültür ve Turizm Bakan Yarımcısı Abdurrahman Arıcı, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Yönetim Kurulu üyeleri, TUROB eski Başkanı Timur Bayındır Kültür Turizm İlçe Müdürü Özcan Canbaz, DTO Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, ETIK Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.