En Baba Raket belli oldu

Milas Özel Ümit Eğitim Kurumları, öğrenci velileri masa tenisi turnuvasında hünerlerini gösterirken, ilk 3'e giren veliler madalyalarını ve kupalarını dönem sonunda geleneksel olarak yapılan “Başarı Coşkusu” töreninde...

En Baba Raket belli oldu

Milas Özel Ümit Eğitim Kurumları, öğrenci velileri masa tenisi turnuvasında hünerlerini gösterirken, ilk 3'e giren veliler madalyalarını ve kupalarını dönem sonunda geleneksel olarak yapılan “Başarı Coşkusu” töreninde alacak.

Özel Ümit Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'En Baba Raket' turnuvasının 2.si gerçekleşti. Heyecanlı ve renkli görüntülere de sahne olan ve katılımın yüksek olduğu turnuvada veliler oynadı öğrenciler izledi.

Milas’ta eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettiren Özel Ümit Eğitim Kurumları, öğrenci velilerini masa tenisinde yarıştırdı. Yarışmaya çocuklarıyla gelen veliler, daha sonra masa tenisi salonuna geçerek müsabakalara katıldı. Eleme usulü yapılan müsabakalarda çocukları karşısında maç yapmanın heyecanını yaşayan veliler, kıyasıya mücadele etti.

Çocuklar babalarıyla böyle bir faaliyete katılmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Turnuvanın çekişmeli ve zorlu geçen final müsabakaları sonrası Ömer Yıldız birinci, Turan Yardımcı ikinci, Metin Özdemir ise üçüncü oldu. Geçen yıl yapılan turnuvada 3. Olan Ömer Yıldız bu yıl 1. olmayı başardı.

Özel Ümit Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mehmet Akın, turnuvanın veliler arası diyalogu geliştirmek ve okul - veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi. Akın, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu: "Bu tür organizasyonlarla velilerle de diyalogu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında velilerimizin rekabet içerisinde hoşça zaman geçirerek kaynaşmaları bizleri sevindirdi. Güzel bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Etkinliğimize katılan babalara, turnuvaya katkılarını esirgemeyen öğretmenlerime teşekkür ediyorum." Ayrıca Ömer Yıldız, Turan Yardımcı, Metin Özdemir’ i başarılarından dolayı, diğer tüm başarı kazanan velilerimizi de turnuvaya katılmalarından dolayı candan tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan turnuva sonunda ilk 3 dereceyi elde eden velilere madalyaları ve kupaları dönem sonunda Okul etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak yapılan “Başarı Coşkusu” adlı ödül töreninde verileceği açıklandı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.