Emniyetten kaynaşma yemeği

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın Süper Lig Derbi karşılaşmaları öncesi taraftarlar derneği temsilcilerine verdiği Dostluk ve Kaynaşma Yemekleri devam ediyor.Hafta sonu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper...

Emniyetten kaynaşma yemeği

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın Süper Lig Derbi karşılaşmaları öncesi taraftarlar derneği temsilcilerine verdiği Dostluk ve Kaynaşma Yemekleri devam ediyor.

Hafta sonu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig karşılaşması öncesi Muğla’daki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftar derneği temsilcileri Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal tarafından verilen dostluk kahvaltısında bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Akbal, her derbi karşılaşması öncesi tüm taraftar dernekleri ile İl Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde bir araya gelerek taraftarlar arasında kaynaşma sağlanması almacıyla taraftarları tek masa etrafında topluyor. Hatfa sonu oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş Süper lig karşılaşması öncesi Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dernek başkanları ile üyeleri bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Akbal, kahvaltıda yaptığı açıklamada, “Hafta sonu önemli bir derbi karşılaması var. Karşılaşma öncesi sadece maç yapacak takımların taraftarlarını değil, tüm takımların temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Amacımız sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu göstermek. Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında gösterilen sağduyunun bundan sonraki karşılaşmalarda da gösterileceğine inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.