Emniyet personeline seminer

Fethiye Emniyet Müdürlüğü ile Likya Sağlık Hizmetleri Ltd. şirketi işbirliği ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü personeline dengeli beslenme ve diş sağlığı bakımı konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.Fethiye Belediyesi...

Emniyet personeline seminer

Fethiye Emniyet Müdürlüğü ile Likya Sağlık Hizmetleri Ltd. şirketi işbirliği ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü personeline dengeli beslenme ve diş sağlığı bakımı konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerin sunumu; Diş Hekimi Emrecan Arıkan ile Diyetisyen Zeynep Arıkan ve Hijyenist Nuray Seval tarafından gerçekleşti.

Diş Hekimi Emrecan Arıkan diş sağlığı ve bakımı konusunda bilgi verdi. Diyetisyen Zeynep Arıkan ise yeterli dengeli ve besleme konusunda bilgiler aktarırken, Hijyenist Nuray Seval de hijyen konularında bilgiler verdi. Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve eşinin de katıldığı seminerde; Diş Hekimi Emrecan Arıkan konuşmasında diş bakımı bebeklikten başlar diyerek insanın doğumundan yaşlanmasına kadar olan evrelerdeki diş bakımı hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.