Emlekçılara Toprak Koruma Kanunu semineri

Muğla Emlak Müşavirleri Derneğince 6537 sayılı Toprak Koruma Kanunundaki Karşılaşılan problemlerle ilgili olarak dün Tarım il Müdürlüğü konferans salonunda bir toplantı düzenlendi. Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Ziya...

Emlekçılara Toprak Koruma Kanunu semineri

Muğla Emlak Müşavirleri Derneğince 6537 sayılı Toprak Koruma Kanunundaki Karşılaşılan problemlerle ilgili olarak dün Tarım il Müdürlüğü konferans salonunda bir toplantı düzenlendi. Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Ziya Ercan, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kötek, Ömer Olgun, Zafer Karaoğlan ,Menteşe Temsilcisi Ömer Ülkü, Tapu Sicil Müdürü İbrahim Kavçakar ,Tarım İl Müdürü Nazif Ekici , Tarım İl Müdür Yardımcısı Muhammet Sevinç, Şube Müdürü Burak Özkan ve şube teknik elemanları katıldılar.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Ziya Ercan, 6537 sayılı toprak koruma kanunu ile ilgili çok sayıda telefon aldıklarını, uygulamada tereddüde düşülen konularla ilgili emlakçı üyeleri  bilgilendirmek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek seminere katılan teknik elemanlara ve katılımcılara teşekkür etti. Ercan, bu seminerlerin diğer ilçelerde de devam edeceğini bildirdi.

93 emlakçının katıldığı seminerde Tarım İl Müdürü Nazif Ekici,Tapu Sicil Müdürü İbrahim Kavçakar, Şube Müdürü Burak Özkan, 6537 sayılı Toprak Koruma Kanununun uygulanması ile ilgili genelgeleri açıklayarak, uygulamalarla ilgili emlakçılardan gelen sorulara cevap verdiler.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.