El emeği göz nuru sergilendi

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2014-2015 yılsonu sergisi düzenlenen görkemli törenle sergilendi. Açılışta konuklara köy yemekleri ikram edildi Satranç ve diğer kurslara başarıyla bitirenlere belgeleri verildi.Halk...

El emeği göz nuru sergilendi

Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2014-2015 yılsonu sergisi düzenlenen görkemli törenle sergilendi. Açılışta konuklara köy yemekleri ikram edildi Satranç ve diğer kurslara başarıyla bitirenlere belgeleri verildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Kursiyerler adına konuşan Meliha Özler; ‘Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü açtığı kurslar ve sosyal faaliyetleriyle bizlere çok şey kazandırmaktadır. Burada hem meslek öğreniyor hem aile bütçemize katkı yapıyor hem de dostluklar ediniyoruz. Bu hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Örgün ve Yaygın eğitimde çok başarılı çalışmalar yaptıklarını belirten Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdür vekili Bülent Koçar; ‘Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak çok çeşitli kurslar açarak önemli görev üstleniyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimini sağlamak onlara bilgi ve beceri kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca İş kurumu ile iş birliği kurslarımızla aile bütçelerine katkı yapmalarını sağlıyor diğer kurumlarla iş birliği içinde açtığımız kurslarla meslek edindirme ve belge almalarını sağlıyoruz. 2014-2015  eğitim öğretim yılında 207 kurs açtık. Bu kurslara 4 bin 411 kişi katıldı.  Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Yatağan Belediyesi ASFAD Halk oyunları ekiplerinin sergilediği gösteriler büyük beğeni ile izlendi.

Açılışa, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürleri Mustafa Akdere, Abdullah yılmaz, Daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmalar gösteriler ve belge töreninin ardından serginin açılışı Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal ve diğer konuklarla yapıldı.  Sergilenen ürünleri tek tek inceleyen Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Gerçekten çok mükemmel emeği geçen herkese teşekkür eriyorum’ ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.