“El ele temiz bir Menteşe yaratacağız”

Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, çöp bidonları ve kül tanklarının bakım ve onarımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çalışmalar...

“El ele temiz bir Menteşe yaratacağız”

Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, çöp bidonları ve kül tanklarının bakım ve onarımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz Kül tankları, çöp bidonları, park, bahçe ve kaldırım kenarındaki çöp kutularının bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyorlar. İlçemizde daha estetik bir görünüm sağlamak adına, şuana kadar Latif Sepil Parkı, Yekap1 Parkı, Mehmetağa Koca Havuz Parkı, Dr. Sitesi Parkı, Turan Şahin Parkı, Spor Tesisleri Parkı, Şehir Muzaffer Akkuş Parkı, Akyol Parkı, Munise-Hamdi Doğruel Parkı ve Muğla 2000 Derneği Parkındaki çöp kutularının bakım ve onarımları yapıldı. Böcek ve sineklere karşı ilaçlanıp boyandı. Ekiplerimizin onarım, yenileme ve bakım çalışmaları devam ediyor. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için mücadele ediyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımız ile el ele verip, daha temiz bir Menteşe yaratacağız” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.