Eğlence kulübüne silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde ünlü şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ölürken, aralarında ünlü sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho'nun da olduğu...

Eğlence kulübüne silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde ünlü şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ölürken, aralarında ünlü sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho'nun da olduğu 4 kişi yaralandı.

Sosyetenin gözde beldesi Göltürkbükü’nde önceki gün gece şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Kapıda bulunan güvenlik görevlilerini hedef alan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, işletmeye kurşun yağdırdı. Saldırı anında seken kurşunlar yan işletmede bulunan müşteriler ve çalışanlara isabet etti. Olayda Furkan Say (22) hayatını kaybederken, Nesibi Günenç (28), Yasin Kaya (29) ile kulüpte eğlenen Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho ve 1 kişi yaralandı. Olayın ardından işletmelerin önünde büyük panik yaşanırken, yaralıların hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kurşunların isabet ettiği işletmenin sahibi Cemal Yarar, “Yan taraftaki işletmenin kapısındaki bodyguarda ateş açıldı. Oradan seken mermiler de bizim iskelemize sekerek isabet etti. Bizim 2 elemanımız yaralandı, birini de kaybettik. Ve o an iskelede barın önünde oturan müşterilerimiz yaralandı. Olayın bizimle ve işletmemizle kesinlikle bir ilgisi yoktur” dedi.

Olayın ardından jandarmaya ifade vermeye giden Çilek Beach’in ortağı şarkıcı Berksan, bilgi almak isteyen basın mensuplarını Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığının önünden uzaklaştırdı.(İHA)

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.