Eğitimcilere Acil Durum semineri

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline afet ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında seminer veriliyor.Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen seminere Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri,...

Eğitimcilere Acil Durum semineri

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline afet ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında seminer veriliyor.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen seminere Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Müdürlük personeli, okul idarecileri ve sivil savunma kulübü öğretmenleri katıldı. Seminer, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personellerinden Sivil Savunma Şubesi Müdürü Gülgün Kaya ve Eğitim Uzmanı Koray Ece tarafından veriliyor.

İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Gürbüz Karabulut, “Altı gün sürecek olan 40 saatlik seminerde katılımcılara sivil savunma hizmet ve faaliyetleri, sivil savunma tedbirleri, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer tehdit ve tehlikeler ile korunma yöntemleri, afet ve acil durum yönetimi, koruyucu güvenlik hizmet ve faaliyetleri gibi konularda bilgiler veriliyor. Bunun yanında, fiziki güvenlik önlemleri ve nöbet hizmeti, personel, evrak ve haberleşme güvenliği, sabotaj ve terör olaylarından korunma, yangın söndürme ve önleme tedbirleri, ilkyardımın tanımı, ilke ve kuralları, kanamalar, yaralanmalar, zehirlenmeler, kırıklar, yanıklar ve şok konularında bilgiler veriliyor” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.