Eğitim çalışanları kan verdi

Kızılay’ın kan bağışı kampanyası Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından büyük ilgi görürken yaklaşık 50 başvurudan da 40 ünite kan bağışı toplandı.Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda Kızılay...

Eğitim çalışanları kan verdi

Kızılay’ın kan bağışı kampanyası Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından büyük ilgi görürken yaklaşık 50 başvurudan da 40 ünite kan bağışı toplandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda Kızılay kan bağışı standını ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, kurum olarak kan verme bilincine ulaştıklarını, bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Doktor Ömer Çiçek, “Her resmi kuruma gittiğimiz gibi bugün de Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldik. Sabah saatlerinden itibaren ekibimiz çalışmaya devam ediyor. Yeteri miktarda kan toplamış bulunuyoruz. Kan bağışı her vatandaşımızın desteklemesi gereken bir olaydır. Zira bu hem insani hem de milli bir görevdir. Kızılay sadece bir aracıdır. Tüm vatandaşlarımızın bu hususta hassasiyet gösterip hem kendisi hem de çevresini teşvik etmelidir. Başta İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’a desteklerinden dolayı ve tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Beş kişilik bir ekiple çalıştığını söyleyen Doktor Çiçek, “Tüm Muğla İlinin İlçe, Belde ve köyleri dahil olmak üzere ekip olarak gittiğimiz gibi, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına, Sivil Toplum Örgütlerine de gitmekteyiz. Şunu da önemle belirtmeliyim ki Muğla kan bağışı konusunda son derece verimli bir bölgedir” diye konuştu.

Kızılay ekiplerince verilen formları doldurduktan sonra kan veren gönüllü Milli Eğitim çalışanları, kan bağışının sağlık açısından çok önemli olduğunu belirterek, önemli bir insanlık görevi olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.