Efsane sahalara dönüyor

Saburhane Spor yöneticileri, Muğla Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.Saburhane Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi ve 13 kulüp üyesi, Başkan Gürün’e ziyarette bulunarak yeni kurdukları kulüpleri...

Efsane sahalara dönüyor

Saburhane Spor yöneticileri, Muğla Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Saburhane Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi ve 13 kulüp üyesi, Başkan Gürün’e ziyarette bulunarak yeni kurdukları kulüpleri hakkında bilgi verdi. Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi; “Saburhane, kendi kültürünü, özünü koruyan bir semt, çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırmak için yola çıktık. Semt çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzak, sporla iç içe olması için kulüpleşme kararı aldık ve bu kulübü kurduk. Sporun her branşında olmak istiyoruz. İlk başta futbol kursu açtık ve bir haftada 120 genç arkadaşımız kayıt yaptırdı.”  dedi.

Başkan Gürün, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, gençlerin tüm spor dallarında kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyledi. Gürün; “ Gençlerin spor yapması, sporla ilgilenmesi için belediye olarak yeni tesisler yaptık, Düğerek Sosyal Tesisleri de bitmek üzere. Saburhane Spor’un da çocuklarımızı sporla tanıştırmak için elinden geleceğini yapacağına inanıyorum. Muğla Belediyesi olarak sizlere her konuda destek olmaya hazırız.” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.