DYP’li adaydan Kocadon’a ziyaret

Doğru Yol Partisi’nden Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Erkan Deniz, seçim çalışmalarına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyaretle devam etti.7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan yaklaşan...

DYP’li adaydan Kocadon’a ziyaret

Doğru Yol Partisi’nden Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Erkan Deniz, seçim çalışmalarına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyaretle devam etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan yaklaşan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Muğla ili genelinde yaptığı seçim çalışmalarını sürdüren DYP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Erkan Deniz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret ederek seçim çalışmalarından bahsetti.

Bodrum’da ikamet eden, geçmiş dönemlerde Doğru Yol Partisi Yalıkavak belde başkanlığı yapmış, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneğinin (BEMDER) yönetim kurulu genel sekreteri, Muğla Emlakçılar Odasının kurucu üyesi ve Doğru Yol Partisi Bodrum eski İlçe Başkanı Erkan Deniz, Bodrum’u ve Muğla’yı Ankara’da temsil etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Başkan Kocadon, bir önceki seçimde de milletvekilliğine adaylığını koyan Erkan Deniz’e ziyareti nedeniyle teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; Milas, Yatağan, Ula, Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Marmaris ve Akyaka’ya da ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Deniz, “Seçim çalışmaları bizim için iyi gidiyor. Şu ana kadar 30 bin tane broşür dağıttık. Gittiğimiz her yerde çok güzel ilgi ve alaka görüyoruz.” dedi.

 

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.